Fshirja e zebrave në disa pjesë të qytetit, komuna thotë se është nënshkruar kontrata e re

Shenjëzimi horizontal është pothuajse jo funksional në disa pjesë të qytetit të Gjakovës. Nga komuna e Gjakovës thanë se tashmë kanë nënshkruar kontratë me një operator ekonomik, dhe të njejtat do të rregullohen së shpejti.

Read Previous

Rivaksinimi me MPR nuk do të bëhet më në shkolla, por në qendra të vaksinimit

Read Next

Berjani: Kosova ndër vendet me naftën më të lirë në rajon