Filluan punimet infrastrukturore në disa fshatra të Gjakovës

Mbi 300 mijë euro janë siguruar nga komuna e Gjakovës për asfaltimin e disa akseve rrugore në fshatrat Doblibare, Berdosane, Vraniq, Rezinë, Babaj të Bokës dhe Duzhnje. Projektet pritet të përfundojnë gjatë këtij viti kalendarik.

Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë :

Read Previous

Fëmijë që punojnë nën 18 vjeç

Read Next

Bizneset në Gjakovë mbushen me thirrje “Kërkojmë punëtorë”