Filloi ndërtimi dhe asfaltimi i rrugëve te Zidi i Sadik Agës

Sot ka filluar ndërtimi dhe asfaltimi i rrugëve në rrugën te Zidi i Sadik Agës në komunën e Gjakovës.

Kryetari Gjini ka theksuar se ky investim ka qenë i nevojshëm për banorët e kësaj lagje.

I pari i komunës ndër të tjera ka theksuar se në këtë mandat do të përfundohen dhe asfaltohen të gjitha rrugët në komunën e Gjakovës.

Read Previous

Fetahu: Klubet e basketbollit do të pësojnë ekonomikisht nga masat anti COVID

Read Next

Kosova pranon mbi gjysmë milioni vaksina të Pfizer si donacion