Filloi asfaltimi i rrugës “Nënë Tereza”

Punimet në rrugën Nënë Tereza, më konkretisht asfaltimi I kësaj rruge, ka filluar sot. I pranishëm në mbikëqyrje të punimeve ishte edhe i pari i komunës së Gjakovës, Ardian Gjini.

Rikthesojmë që rruga Nënë Tereza është rruga kryesore në qendër të qytetit, gjë që e bën ndër rrugët më  të frekuentuarat nga qyetarët e komunës së Gjakovës.

Read Previous

Kryetari i komunës, Ardian Gjini inspekton punimet në Çabrat dhe Dardani

Read Next

Parlamenti në Bolivi kthehet në ring boksi (Video)