Familjarët e Yll Morina, Elton Zherka, Përmet Vula Dashmir Krasniqi kundër zhvarrosjes së dëshmorëve

Vëllai i dëshmorit Dashmir Krasniqi e ka kundërshtuar procesin e nisur nga Komuna për zhvarrimit të vëllait të tij dëshmor dhe dëshmorëve tjerë. Në një lidhje virtuale nga Amerika ai ka pohuar se zhvarrimi është bërë pa konfirmim të familjareve prandaj ka kërkuar të kthehet në gjendjen e mëparshme, e nëse kjo nuk ndodh, rastin do ta dërgojë në Gjykatë.

Read Previous

Në shtëpinë integruese aktualisht janë të strehuar 8 persona

Read Next

Kurti: Akademik Ferri do të vazhdojë të na ndriçojë rrugën e mendimit