• 5 December, 2022

Çifti Nagavci plot 37 vjet martesë të lumtur

Shpesh kur flasin për martesën në mendje të vijnë fytyra të lumtura të çifteve. E sot në “Çeli Sytë” patëm kënaqësinë që lumturinë e tillë të na servonte çifti Nagavci, përkatësisht doktori Luan dhe mësuesja Shkëndije.

Plot 37 vjet bashkë, saqë Luani tha se i duket që ka një jetë me të dashurën e zemrës së tij, por që dita- ditës dashuria e kujdesi për njëri-tjetrin veç sa po shtohet.

Është bukur kur gjërat e vërteta dhe të ndjera zgjasin përjetë:


Read Previous

Martesa me mblesëri

Read Next

27 aktakuza kundër 29 personave brenda një dite