• 11 August, 2022

Ceremonia mortore për producenten Vjosa Berisha do të mbahet ditën e enjte

Pas një sëmundje të rëndë, më datë 23 qershor vdiq producentja e njohur kosovare, Vjosa Berisha.

Bashkëshorti i saj, Fatos Berisha, ka njoftuar sot se ceremonia mortore do të bëhet ditën e enjte më datë 30 qershor.

“Informojmë të gjithë familjarët, miqtë dhe opinionin publik për ceremoninë mortore të së dashurës sonë Vjosa Berisha:

E enjte, 30 qershor

14:00-15:00h homazh në Teatrin Kombëtar të Kosovës (foajea e TKK);

15:00-16:00h Mbledhja komemorative në Teatrin Kombëtar, organizuar nga Ministria e Kulturës (salla e madhe e TKK);

17:00h Varrimi, në varrezat e Prishtinës (Arberi).

E pamja

datat 1,2,3 korrik (e premte – diele) në Hotel Grand , Prishtinë (kati 1)

nga 11:00-18:00h”, ka shkruar Berisha.

Read Previous

Mbeturina të shumta në Kodrën e Çabratit, banorët e shqetësuar kërkojnë zgjidhje

Read Next

“Mos shpejto, mbroje jetën tënde dhe të tjerët”, ​policia apelon për respektimin e rregullave në trafik