“ANIMA MEA”, tashmë edhe te publiku

Teatri “Hadi Shehu”, mbrëmë shfaqi premierën e shfaqjes më të re, “Anima Mea”. 

Shfaqja paraqiti një realitet politik të personifikuar dhe të gërshetuar në disa zhanre.

Read Previous

Kërkohet hetim i listave të dëshmorëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Read Next

Arrestohen katër persona, tentuan të fusin 35 mijë euro në Shqipëri përmes portit të Durrësit