​OAK realizoi WEBINAR me temë “Punësimi”

Oda e Afazimit të Kosovës në bashkëpunim me Qendrën për Zhvillim të Karrierës dhe bizneset Besa Security, Elkos Group dhe Ginza ka organizuar WEBINAR me temë “Punësimi”.

Qëllimi kryesor i këtij WEBINAR-i ishte ndërlidhja e studentëve të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” me tregun e punës.

Përgjatë këtij takimi virtual sekretari i Bordit të OAK-së Diamant Elshani paraqiti punën e Odës së Afarizimit të Kosovës (OAK) para të pranishmëve, duke sqaruar gjithçka rreth prioriteteve, shërbimeve, memorandumeve të bashkëpunimeve, ligjeve që OAK aktualisht është duke shyqrtuar, takimeve të mbajtura, konferencave etj.

Secili nga bizeneset të cilat ishin të pranishëm në këtë webinar i’u dha fjala për të treguar rreth shërbimeve që ofrojnë dhe nevojave të cilat i kanë për zgjerim dhe punësim të stafit të ri.

Përderisa edhe interesimi nga studentët për të adresuar profilet e tyre dhe konsultuar mundësinë për vende pune nuk mungoi.

Read Previous

Ronaldo dëshiron kthimin e Allegrit në stolin e Juventusit

Read Next

Sot përfundon afati për tërheqjen e 10 përqindëshit nga Trusti