Zjarri përfshin zonën malore të fshatit Nec

Një hapësirë e konsiderueshme malore në fshatin Nec është përfshirë nga zjarri, në vendin e ngjarjes kan dalur zjarrëfikësit, të cilët kanë arritur ta lokalizojnë zjarrin.

Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë :

Read Previous

Mungesë e institucioneve për trajtimin e Alzheimer

Read Next

Rotavirusi – simptomat dhe trajtimi flet doktoresha Shqipe Nushi Gojani