Mungesë e institucioneve për trajtimin e Alzheimer

21shtatori shënon Ditën Botërore të Alzhaimerit. Mbi 5% e personave me këtë sëmundje kanë një fillim të hershëm të Alzheimerit i cili zakonisht shfaqet në të 40-at ose të 50-tat. Neuropsikiatri Agron Zajmi ka folur edhe për simptomat e kësaj sëmundje. Ndjekim materialin e përgatitur.

Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë :

Read Previous

Gjashtë aksidente me fatalitet për tetë muaj në komunat Gjakovë, Rahovec dhe Malishevë

Read Next

Zjarri përfshin zonën malore të fshatit Nec