Gjashtë aksidente me fatalitet për tetë muaj në komunat Gjakovë, Rahovec dhe Malishevë

6 aksidente me fatalitet janë raportuar në periudhën janar-gusht 2023 në Drejtorinë Rajonale të Policisë në Gjakovë.  Krahas aksidenteve me fatalitet, raportohet se në pot ë njëjtën periudhë kohore janë regjistruar edhe 487 aksidente me të lënduar, përderisa me dëme materiale janë 721 aksidente.

Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë :

Read Previous

Në udhëkryqin në qendër të qytetit së shpejti semaforët e rinj

Read Next

Mungesë e institucioneve për trajtimin e Alzheimer