Në udhëkryqin në qendër të qytetit së shpejti semaforët e rinj

Qarkullimin në qytet shumë shpesh e kanë vështirësuar edhe mosfunksionimi i semaforëve. Mirëpo në projektin e ri për qendren e qytetit, duket se ky problem do të ketë zgjidhje. Nga drejtoria e infrastrukturës thonë se me vendosjen e semaforëve të rinj, do të eliminohen shumë probleme.

Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë:

Read Previous

Tradita e fshatit Molliq për kultivimin e fasules po bie, shkak migrimi

Read Next

Gjashtë aksidente me fatalitet për tetë muaj në komunat Gjakovë, Rahovec dhe Malishevë