Votimi në shkollën “Selman Riza” filloi me kohë

Menaxheri i qendrës “Selman Riza” tha se çdo gjë ka filluar me kohë.

Votuesit që ushtruan të drejtën e votës këtu thanë që nuk patën vështirësi gjatë procesit dhe të gjitha procedurat ishin shumë të qasshme.

Sikur të gjitha qendrat e tjera edhe këtu procesi i votimit pritet të përfundojë në ora 19:00.

Read Previous

Pengesa në vendvotim, nuk punon “fingerprinti”

Read Next

Qendra e votimit “Zekeria Rexha” hapet me kohë