Universiteti “Fehmi Agani” ngritet për 959 pozita në renditjen botërore

Universiteti “Fehmi Agani” është renditur për 959 pozita më lartë Ky lartësim ka ardhur si rezultat i punës së përbashkët të menaxhmentit me të gjithë stafin akademik dhe atë administrativ. Kështu është shprehur për televizionin Syri Rektori Drilon Bunjaku, ai shtoj se do të vazhdoj që me përkushtim maksimal të kontribuoj në të gjitha drejtimet për të përmirësuar çdo komponentë të institucionit.

Read Previous

Triumfojnë shkollat “Yll Morina” e “Fehmi Agani” në basketboll

Read Next

Hoxha: Kontrollet për ligjin e duhanit në gastronomi janë selektive në Gjakovë