• 28 May, 2022

U mbajt edicioni i 15-të i festivalit mbarëkombëtar i këngës për fëmijë “Lyra Fest”

Edicioni i 15-të i festivalit mbarëkombëtar i këngës për fëmjë “Lyra Fest”, mblodhi sot fëmijë nga gjitha vendet ku ndodhen shqiptarët. Performanca të shumta u shfaqën në këtë festival i cili veqse ka krijuar traditë në pallatin e kulturës “ Asim Vokshi” në qytetin e Gjakovës. Kujtim Nushi, drejtori i këtij festivali na njohu më shumë rreth organizimit dhe pritshmërisë së tijë për këtë festival.

Në mesin e shumë këngëve aplikuese për këtë festival vetëm 20 prej tyre arritën që të jenë pjesë garuese e festivalit, ku në vendin e parë me 48 pikë doli Arrita Marku , në vendin e dytë u zgodhën Troja Bicurri me 33 pikë dhe Biorni Maxhallaku në bashkëndim me Eva Gjoka me 31 pikë. Ndërsa në vendin e tretë dolën fituese Luna Sahatqija, Vlona Sahiti dhe Angjela Bardheci.

Çmimin e festivalit “Lyra Fest 2021” e rrëmbeu Mjellma Rexha me këngën Lyra Fest.Gjithashtu organizatorët ndanë mirënjohje dhe çmime tjera për pjesëmarrësit.

Read Previous

Ndizen dritat e festave të fundvitit në Novosellë të Epërme

Read Next

Reagimi i Kryeministrit Kurti ndaj varianteve të reja të COVID-19