Shqiptarë të lindur në vende të huaja vizitojnë Gjakovën

Kanë ardhuar për të vizituar vendet e qytete shqiptare. E nga anëtraët e “GudeKs” po mësojnë për historinë, kulturën dhe tarditën e Gjakovës. Këta janë të rinjë të cilët jëtojnë e kanë lindur në shtete të ndryshme të botës dhe kanë prejardhje shqiptare.

Më poshtë mund të ndiqni kronikën e plotë.

Read Previous

Policia shqipton mbi 1 mijë e 700 gjoba në trafik brenda 24 orëve

Read Next

Me aktivitete të ndryshme po shënohet Dita Botërore e Sportit dhe Ambientit në Kosovë