Rritet numri i aplikimeve për t’u pajisur me pasaportë

Edhe në Gjakovë janë rritur kërkesat për t’u pajisur me dokumentin e pasaportës. Qytetarët thonë se aktualisht pas aplikimit presin deri në 3 javë për ta tërhequr dokumentin.  Ndërkohë nga institucionet qëndrore thonë se brenda ditës në nivel vendi regjistrohen deri në 4 mijë aplikime dhe koha e pritjes për tu pajisur edhe mund të rritet.

Read Previous

Senati amerikan nuk e miraton projektligjin për kufirin

Read Next

Cilat janë lëndimet më të shpeshta të sportistëve?