Rreth 20 mijë fije kanabis identifikohen në Koshare të Gjakovës (FOTO)

Rreth 20 mijë fije kanabis me gjatësi 2-3 metra janë identifikuar në Koshare të Gjakovës, në një hapësirë 1 hektarë.

Bashkëngjitur gjeni dhe fotot:

Tv Syri do tu mbaj të informuar.

Read Previous

Shkretëtirat shndërrohen në liqene

Read Next

Tejkaluan në vijë të plotë, Policia i dënon me nga 150 euro dhe ndalim të vozitjes për tre muaj dy vozitës