Qytetarët e Gjakovës kritikojnë gjuhën vulgare që përdoret në Kuvendin e Kosovës

Gjuha vulgare e përdorur nga ana e deputetëve është kritikuar kohë pas kohe nga qytetarët përmes mediave dhe rrjeteve sociale. Të njejtin mendim ndajnë edhe disa qytetarë të Gjakovës që ne intervistuam.

Më poshtë mund të ndiqni kronikën e plotë.

Read Previous

Nga nesër fillon periudha kur ngasësit duhet të pajisen me pajisjet dimërore

Read Next

Vazhdojnë punimet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve në Muzeun e Muzikës, Tabhane