Qendra e vaksinimit “Fehmi Agani” ka mbyllur dyert gjatë vikendeve

Dyert janë të mbyllura në qendrën e vaksinimit “Fehmi Agani” në Gjakovë. Shumë qytetarë po kthehen mbrapsht, pasi kanë ardhur për tu imunizuar me vaksinën anti-covid.

Për të kuptuar më shumë rreth detajeve të mbylljes së qendrës në ditët e vikendit, kontaktuam drejtoreshën e shëndetësisë në Gjakovë, Aferdita Spahiu Shllaku, e cila na konfirmoi mbylljen.

Në këtë qendër përgjatë kësaj jave janë imunizuar rreth 350 qytetarë në ditë dhe kryesisht me doza të dyta.

Për më shumë ndiqni videon më poshtë”

Read Previous

Olaf Scholz mund të jetë Kancelari i ardhshëm

Read Next

Barnatorja e QKMF-së njofton që insulinat për muajin tetor nuk kanë ardhur ende