Procesi i votimit ka filluar me kohë në qendrën e votimit “Hajdar Dushi”

Në qendrën e votimit në gjimnazin “Hajdar Dushi” në Gjakovë procesi i votimit ka filluar me kohë. Në këtë qendër janë 7 vendvotime dhe numri i votuesve është 6143. Menaxheri i kësaj qendre, Bedri Cahani thotë që të gjitha përgatitjen janë bërë dhe procesi ka filluar sipas planifikimeve.

Këtë mëngjes janë parë edhe votues të cilët kanë shfrytëzuar të drejtën e tyre për votë të garantuar me Kushtetutën e Republikës së Kosovës.

Read Previous

Në qendrën e votimit “Nexhmedin Nixha” procesi i votimit fillon me 10 minuta vonesë

Read Next

Arrestohen katër persona për blerje të votës