Përfundon sezoni i parë i emisionit “Miq në pasdite”

Ka përfunduar sezoni i parë i emisionit “Miq në pasdite”. Një emision me karakter info-argëtues që ju dedikua të gjitha grupmoshave.

Për katër muaj me radhë shikuesit patën mundësi që të argëtohen përmes kësaj hapësire. U trajtuan tema te larmishme, të ftuar të ndryshëm, personalitete dhe nuk munguan asnjëherë të rinjtë të cilët patën mundësi të shpalosin talentin e tyre.

Në një puntatë të fundit për këtë sezon kishte shumë gjëra interesante, për ju që nuk keni pasur mundësi ta ndiqni në kohë reale më poshtë po ju lëmë link-un.

Read Previous

PSD kërkon shkarkimin e zëvendësministrit të Infrastrukturës, Hysen Durmishi

Read Next

Si duhet të sillemi në restaurant?