Njoftim nga KEDS për vendet ku sot nuk do të ketë rrymë

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se sot do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokacione për shkak të punimeve për siguri të sistemit energjetik.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10[kV] Badovc  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Janjeva ( kodi:10014011) nga ora 10:00 deri në orën 15:00

Vendet: Janjeva,Shashkovci,Akllapi,Terbuvci Gushterica e eperme, Shushica.

Arsyeja: Mirembajtje preventive Ndërrimi i shtyllave të TM, konzollave, izolatoreve dhe bartja e rrjetit ne shtylla të reja.

2.

Nga TS 35/10[kV]  Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Keqekoll – Hajkobillë (kodi: 14016004) nga ora 10:30 deri në orën 15:30

\Vendet: Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode.

Arsyeja: Mirembajtje preventive, Vendosja dhe premontimi i shtyllave shterngimi i perçueseve.

3

Nga TS 220/10[kV] Drenasi do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV laxhja Feronikli II (kodi: 16100003006) nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet: laxhja Feronikli

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndrrimi i kulmit pasi qe kulmi ekzistues eshte shuke I demtuar

4.

TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7

Pa tension mbetet  NS-ni10/0.4kV  nga ora 10:00 deri 14:00

  1. NS 20/0.4kV Laxhja e Spitalit 5 me kod: 19000078 102

Vendet: Konsumatore ne rruget: Ymer Elshani, Skender Qeku, pjeserisht Muharem Fejza.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, Rregullimi i ormanit shperndares 0.4kV

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 35/10[kV] Isniqi do të ndërprehet:

NS 10/04kV Kaqorraj-Beton (kodi: 53057006001)  nga ora 10:00 deri në orën 11:00

Vendet: konsumatori Kaqorraj-Beton

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndrrimi i GM në TS Kaqorraj-Beton me cod-53057006001

2.

NS 110/10[kV] Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Istogu 1 (kodi: 54000008) prej ores 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Dragolevc (një pjesë), Dragolevc i Poshtëm, Istog (një pjesë), Istog i Poshtëm, Muzhevinë dhe Tomoc.

Arsyeja: Mirembajtje preventive.  Ndërrim i shtyllave të TM, bartje e rrjetit, shtërngim i përquesve, ndërrim i konzollave dhe izolatoreve.

Punime nga palët e treta

1

TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fabrika e Farave (kodi: 52000010) nga ora 10:00 deri 16:00

Vendet: Fab. e farnave, Fab. e ushqimit të kafshve, Agrobutrinti.

Arsyeja:  Mirembajtja Preventive, Testimi i nderperesit,

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 35/10kV] Kaçaniku  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bobi  (kodi: 40043002) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Bobi,Ivaja,Kotlina,Laqi,Bushi,Pusteniku, Strazha.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Pastrimi i linajve shperndarese nga vegjetacioni

2.

Nga  TS 110/35/10kV Lipjan (H07) do të ndërprehet:

NS 35/10(20)kV Magure  (H03) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10(20)kV prej orës 11:00  deri ne ora 15:00.

Vendet: Fshatrat: Baicë, Fushticë e Poshtme, Fushticë e Epërme, Kishnarekë, Krajmirovc, Krojmir, Mirenë, Nekoc, Resinoc, Rrezja (një pjesë) dhe Shalë, Blinaj (një pjesë), Dorajë e Madhe, Dobrajë e Vogël, Krojbardh (Dorajë e Madhe), Leshan(Gllanic) (një pjesë), Magurë, Medvec, Poturoc, Qylagë, Rrezja, Torinë dhe Vërshec, Harilaç, Rrafshina (Treshnjevkë), Sllatinë (një pjesë), Treshnjevk (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë), Vrellë e Goleshit dhe një pjesë e Sllatinës dhe Sllatinë (te aeroporti), Aeroporti i Prishtinës në Sllatinë, konsumatorë komercial në fshatin Magurë, Medvec dhe Kodra e Goleshit, Terminali i ri i Aeroportit në fshatin Vrellë dhe AEC KOSOVA_Wind Power.

Arsyeja: Instalimi i FID(Fault Indicator Detector) në L.P. 35 [kV].

Mitrovicë

Punime nga palët e treta

1.

NS 110/10 kV Vushtrria 2

Nga Dalja 10kV Tregu do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Perparimi (kodi: 73000002001  ) nga ora 10:00  deri 13:00

Vendet: konsumatore ne afersi te:( Sheshi I UQK-ës, tregu I qytetit, Shkolla fillore Naim  Frasheri etj.)

Arsyeja: Punime  sipas ZT.

2.

Nga NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Nga Dalja 10kV Studime do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Grupi I biznesit (kodi: 73000013001  ) nga ora 10:00  deri 13:00

Vendet: konsumatore ne afersi te Fati Petrol

Arsyeja: Punime  sipas ZT.

Gjakovë

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shkoza (kodi: 82000009)  nga ora 10:00 deri 11:00

Vendet: CONDOR SH.P.K., ” KOSOVA-PACK ” SH.P.K., MULLIRI NPT”VETONI”,ODS-METAL, ” GENDER ” SH.P.K., N.T.SH,,PISTA”, Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.497 Shkelzen Krasniqi, Rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani.

Arsyeja: kyqja e konsumatorit “Sylka-EM” Sh.P.K Enver Sylka

2.

TS 35/10[kV] Gjakova 1 do të nderprehet :

Dalja 10kV Kompresori-Medicina e punës (kodi: 80080031) prej orës 12:00 deri ne ora 17:00

Vendet: 8 konsumatorë komercial në rrugën Nënë Tereza.

Arsyeja: renditja e kthinave sipas projektit të aprovuar. sipas PEE te leshuar nga KEDS.”

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 35/10[kV] Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (kodi: 82082002) prej orës 09:00-09:30 dhe  16:30-17:00

Vendet: Rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumatorë). Fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM.

2.

TS 35/10[kV] Malisheva

Nga Dalja 10kV Mirusha prej ores 09:00 deri ora 17:00 do të ndërprehen këta TS-a:

  1. TS 10/0.4 kV PANORC II (kodi: 82082002024)
  2. TS 10/0.4 kV DAMANEK LAPIDARI (kodi: 82082002029)

Vendet: Fshatrat : Panorc dhe Damanek

Arsyeja: Projekte Investive, ndrrimi i ndarsit te 10/20 kw ,Konzollav izolatorve ,shkarkusve ,Transumatorve./Sinjali/

Read Previous

Parashikimi i motit

Read Next

Arifi: 10 mijë adresa të shqiptarëve janë pasivizuar nga shteti serb