Në kuadër të festivalit “Moisiu-On”, Teatri i Qytetit “Hadi Shehu” shfaq “Dorëzimi në Spokan”

Duke pasur parasysh rrethanat që i ka krijuar Covid-19 pothuajse të gjitha institucionet kulturore janë të bllokuara, mirëpo me iniciativën e Teatrit Kombëtar #teatrivazhdon duke realizuar festivalin mbarëkombëtar online Moisiu On.

Ky festival filloi me datë 23 shkurt, e Teatri i Qytetit “Hadi Shehu” do prezantohet sot me datë 3 mars me shfaqjen “Dorëzimi në Spokan” nga regjisori Ilir Bokshi, në orën 19:00.

Më poshtë gjeni listën e shfaqjeve të shfaqura dhe atyre që pritet të shfaqen në vazhdimësi:
Read Previous

Disa fshatra të Gjakovës mbesin pa ujë

Read Next

Kurti ua kthen letrat Erdoganit dhe Netanyahut: Sapo të formohet Qeveria, do të thellojmë bashkëpunimet mes vendeve tona