“Miq në pasdite”- zhytje, eksperiencë ndryshe! (VIDEO)

Ekipi i TV Syri bashkë me ekspertin e zhytjes, Albert Morina është arratisur në liqenin e Radoniqit. Aty ku qetësia, relaksi dhe rreziku bashkëjetojnë.

Teknikat e zhytjes dhe përvojën në botën nënujore, zhytësi Morina e ndan me ne.

E veçanta e këtij emisioni është sepse një me këtë eksperiencë u bëmë edhe ne, duke eksploruar të fshehtat dhe bukuritë e panjohura deri atëherë kur ne arritëm t’i vështronim nga afër.

Përmes këtij reportazhi ju kuptoni shumë gjëra që më parë mbase edhe si keni ditur.

Çfarë fshihet në brendësi të liqenit të Radoniqit? Cilat ishin eksperiencat e mëparshme të këtij zhytësi? Cili është vendi adekuat për zhytje sipas Morinës? Për zhytje, ku dallojnë ujërat shqiptarë nga ata ballkanik?

Për këto pyetje dhe shumë të tjera mësoni përgjigjet në videon e plotë më poshtë:

Read Previous

IKSHPK jep rekomandime se si të parandalohen sëmundjet që barten me ujë

Read Next

Të gjitha informacionet që duhet t’i dini për rrobat dhe pajisjet e zhytjes