ME ELDITËN: Vizitat në shtëpi një formë e re e kujdesit infermieror

Tema e së shtunës në emisionin ME ELDITËN në Syri ishte dedikuar i gjithi për fëmijët, konkretisht mirëqenies dhe zhvillimit të tyre.

Vizita në shtëpi titullohet një projekt i cili tashmë ka filluar të zhvillohet gjithnjë e më shumë. Janë pikërisht infermierët ata të cilët përpiqen të qëndrojnë afër familjeve me vizitat e tyre dhe përkushtimin maksimal. E ftuar për të folur rreth kësaj çështje ishte Adelina Puka, infermiere për vizitat në shtëpi dhe edukim shëndetësor.

Ndiqni emisionin e plotë në videon më poshtë:

Read Previous

Sa shpejt mund t’ju dehidratojë i nxehti?

Read Next

Nora dhe Akili garojnë nesër, orari dhe kundërshtarët e tyre