Mbyllet qendra e votimit në Gjimnazin “Hajdar Dushi”

Deri në orën 19:00 kanë votuar 2641 votues përkatësisht 43% votues kështu tha menaxheri i kësaj qendre, Bedri Cahani

Ndërkaq vlen të theksohet se në orën 19:00 kjo qendër u mbyll, pa asnjë parregullësi.

Read Previous

PSHDK, NISMA DHE PDK në Gjakovë flasin për rezultatet e para të terenit

Read Next

Lumi: Procesi zgjedhor në komunën e Gjakovës u zhvillua pa asnjë incident