Kultura e sportit përcillet në tri gjenerata

Të ftuar në “Miq në pasdite” ishin Xhafer Lila, Florent Lila dhe Don Shehu. Ata ndan me ne eksperiencën në sportin e hendbollit dhe gjurmët që lanë ata në të.

Si e nisën ata karrierën, cila është gjëja që adhurojnë më shumë në këtë sport, sa janë kushtet e volitshme tani dhe sa dikur mësoni në videon më poshtë:

Read Previous

Home Style Nagavci vendi ideal për të kompletuar shtëpinë tuaj

Read Next

Tahiri: Nuk do të ndalemi deri në anulimin e kontratës për regjistrimin e automjeteve