Kastrati: “Në vëmendje ishin pusetat e jo shportat”

Në pjesët gjelbëruese në parkun e qytetit në Gjakovë po mungojnë shportat për hudhjen e mbeturinave. Ky ambient çdo ditë po frekuentohet nga qytetarë të shumtë të cilët mbajnë edhe aktivitete të ndryshme siç është loja e shahut. E një qytetar që shumë shpesh shfrytëzon hapësirën e parkut të qytetit shprehet se kjo pjesë është lënë anash.

Një tjetër përgjigje e morëm edhe nga Drejtori i shërbimeve publike në komunën e Gjakovës, Shkumbin Kastrati. Ai tha se vëmendje më të madhe kishim tek pustetat se sa tek vendosja e shportave, sepse shkaku i rrezikshmërisë tek mungesa e pusetave është e madhe.

Por drejtori Kastrati premton që shumë shpejt do të bëhet edhe vendosja e shportave në të gjitha hapësirat ku mungojnë ato.

Qytetarët apeluan që sa më shpejt të bëhet një zgjidhje sepse ambienti është vetë jeta dhe i njejti duhet të mbikëqyret si nga institucionet ashtu edhe nga vetë ata.

Read Previous

Presidentja Osmani arrin në Japoni për Lojërat Olimpike “Tokyo 2020”

Read Next

Nga 2.577 testime, 28 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19