Hajnat thyejnë Xhaminë me dy minare në Gjakovë

Gjatë natës së mbrëmshme një person I panjohur ka thyer 2 xhamat e Xhamisë me Dy Minare, e njohur edhe si Xhamia e Qylit dhe ka hyrë brenda. Aty më pas ka dëmtuar dy dritare, arkën e xhamisë, sidhe dy dollapë të librave, njofton Abdurrahman Bejtullahu për Tv Syri.

Në vend ngjarje gjithashtu ka edhe njolla gjaku.

Policia e Kosovës është e njoftuar me rastin në fjalë.

Tv Syri do të ju mbajë të informuar rreth kësaj ngjarje…

Read Previous

​Mbi 9 mijë fletëvotime të ardhura me postë janë shpallur të pavlefshme

Read Next

​A po dështon sistemi i shpërndarjes së vaksinave COVAX?