Gjurmëve të muzikës për mjeshtrin e madh Beqir Efendi Baraku

Emisioni Gjurmëve të muzikës do i dedikohet gjurmëve të Beqir Efendi Barakut, mjeshtrit të madh një ndër figurave unifikuese të muzikës dhe traditës gjakovare dhe jo vetëm. Veprimtaria e tij e begatë shembull për t’u ndjekur e respektuar!
Reportuari i tij ka këto perla të mrekullueshme si :”Kush më rrin karshi-karshi”, “Kur më del në derë”, “Si dukati vogël je” e mbi të gjitha këngën “Ka ni vjet e disa muje”.

Këtë emision mund ta ndiqni të plotë në linkun më poshtë:

Read Previous

Ushtroi dhunë fizike ndaj fëmijëve të vet, arrestohet një grua

Read Next

Ligji për pasuri të pajustifikueshme mund të hetojë edhe pasurinë e qytetarëve