Filluan punimet në rrugët e fshatrave Gërqinë dhe Lipovec

Rreth 120 mijë euro janë nda nga komuna e Gjakovës për ndërtimin e 10 akseve rrugore në fshatrat Gerqinë-Lipovec. Zyrtarët komunal thonë se projekti pritet të përfundpojë gjatë këtij vitit kalendarik.

Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë :

Read Previous

Shtrenjtohet nafta, ankohen qytetarët

Read Next

Biberoni mashtrues shkaktar i shumë deformiteteve te foshnjat