Shtrenjtohet nafta, ankohen qytetarët

Çmimi i naftës nga dita në ditë ka shënuar rritje. Rritjen e pohojnë edhe nga shoqata e naftëtarëve. Ndërsa qytetarët thonë se rritja e çmimit të naftës nga dita në ditë po bëhet e papërballueshme.

Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë :

Read Previous

20 shtëpi të lagjes “Shehu” me rrymë njëfazore

Read Next

Filluan punimet në rrugët e fshatrave Gërqinë dhe Lipovec