Biberoni mashtrues shkaktar i shumë deformiteteve te foshnjat

Infermierja Adelina Puka e cila prej vitesh punon me fëmijë, ka bërë të ditur se nga pervoja e saj në terren, ka pa që shumë nëna ua japin foshnjeve biberonin pa ndonjë arsye. Sipas saj përdorimi i biberonit shkakton shumë deformitete te fëmijët.

Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë :

Read Previous

Filluan punimet në rrugët e fshatrave Gërqinë dhe Lipovec

Read Next

Leximi i mamografive do të bëhet vetëm gjatë muajit tetor