Fëmijët që zgjedhin lojën në natyrë kundrejt asaj virtuale

Me ardhjen e teknologjisë të gjithë përfituam nga të mirat e saj por edhe humbëm momentet më të bukura të jetës. Momentet që na kujtojnë fëmijërinë si: lëndimi i gjunjëve gjatë lojës së futbollit në lagje, grisja e pantallonave etj. tani këto kujtime i zëvendëson iPad, Iphone etj.

Por edhepërkundër paisjeve fëmijët e lagjes së gjelbër në Gjakovë i sheh në rrugë duke luajtur lojërat që luheshin dikur. Për më shumë ndiqni videon e plotë më poshtë:

Read Previous

Gjendet pa shenja jete një person në Prizren

Read Next

​Gastronomët: Masat e reja krijuan eksport të parasë dhe import të virusit