Cila është prova që duhet kaluar qentë me sukses për t’u bërë qen policie?

Nëse dëshiron të kesh një pozicion të caktuar e dimë duhet punuar fort për ta arritur atë. Por siç duket ky fakt nuk është vetëm tek njerëzit. “Duhet praktikuar edhe tek qentë.”

Një mace kalon përpara qenve të racës pastor gjerman të trajnuar. Bëhet fjalë për një nga “provat ” që duhen kaluar me sukses për t’u bërë qen policie. Viti 1987.
Mesazhi, duhet dëshmuar veten me vepra se e meriton pozicionin e caktuar./Syri

Read Previous

​Gjakova kalon në raundin e radhës në Kampionatin Evropian

Read Next

Nuk ndalet Nora Gjakova, fiton sërish me “ippon” dhe kualifikohet në çerekfinale