Brigada e zjarrfikësve pajiset me një autocisternë të re

Brigada e Zjarrfikësve në Gjakovë ka përfituar nga komuna sot një autocisternë për shuarjen e zjarrit e cila do të ndikojë dukshëm në rritjen e funksionalitetit dhe të mobilitetit të njësisë së zjarrfikësve. Ky automjet është i përshtatshëm për intervenime të zjarrfikësve edhe në zona më të thella.

Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë :

Read Previous

Anëtarët e “Handikos Gjakova” vizitojnë Impiantin e trajtimit të ujit të pijes

Read Next

Objektet e institucionit “Ganimete Tërbeshi” monitorohen nga kamerat në përjashtim të një objekti