• 8 February, 2023

Botuesit kërkojnë mbështetje për letrat shqip në tregun evropian dhe botëror

Rijetëzimi i bibliotekave apo dhe përmirësimi i ligjit të librit ishin disa çështjet, që u shqyrtuan në Qendrën Kombëtare të Librit të Leximit në një takim me botues dhe librarë.

Duke prekur vështirësitë e biznesit të librit botuesit ngritën shqetësimin e mungesës së bibliotekave. Pasurimit të atyre vendore dhe bibliotekave të rretheve.

Nga ana tjetër u diskutuan dhe zgjidhet e ngërçeve të tjera si mbështetje e letrave shqipe në tregun evropiann dhe ato botërore. Përkthimi në gjuhët evropiane etj. /TopChannel

Read Previous

Parashikimi i motit për sot

Read Next

Shkencëtarët japonezë, synojnë të krijojnë energji elektrike nga bora