BIA përdori statusin e dëshmorit për të amnistuar krimet ndaj civilëve

Pas arrestimit të dy personave për bashkëpunim me BIA-n serbe, Radio Televizioni Dukagjini ka raportuar se bazuar në disa përgjime, qëllimi kryesor i këtij bashkëpunimi ka qenë njollosja e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe devijimi i masakrës së Reçakut. Materiali në vazhdim na njeh me disa burime të televizionit Syri në lidhje me këtë situatë.

Read Previous

Sistemi prokurorial kërkon anëtarësimin e Kosovës në EUROJUST

Read Next

Dita Botërore e Sigurisë së Ushqimit – Si qëndron Kosova?