Auditori gjen parregullsi në ndërtimin e stadiumit të Gjakovës

Të gjeturat e raportit të Zyrës së Auditorit bëjnë të ditur se ka parregullsi me pronën te Stadiumi i Qytetit të Gjilanit, ndërsa vonesa të shumta dhe mos realizim të kontratave janë gjetjet sa i përket Stadiumit të Qytetit në Gjakovë. Ndërkohë drejtori për Buxhet dhe Financa Durim Halilaj ka pohuar se në Gjakovë nuk ka asnjë problem.

Read Previous

MINT vendos në favor të qytetarëve

Read Next

​Rregullorja e BQK-së, Hovenier: Nuk kemi qenë të njoftuar paraprakisht