206 persona përfitojnë nga subvencionet e DSHMS së

Janë bërë publike emrat e përfituesve të subvencioneve në shëndetësi. Nga drejtoria e shëndetësisë thonë se të gjitha aplikacionet janë trajtuar nga komisioni dhe përfituesit janë raste që i kanë plotësuar kriteret e thirrjes.

Read Previous

Shënohet 25-vjetori i betejës së Maznikut

Read Next

Policia thirrje qytetarëve: Raportoni rastet e dhunës në familje pa vonesë