Shënohet 25-vjetori i betejës së Maznikut

Luftëtarët Shkelzen Haradinaj, Fatmir e Luan Nimanaj si dhe Hasim Halilaj janë kujtuar sot në Gllogjan e Deçan në përvjetorin e rënies heroike të tyre. Nga aty u tha se idealet e tyre ishin forcë për të vazhduar tutje në çlirimin e plotë të vendit.

Read Previous

Fillojnë punimet për finalizimin e Parkut të Qytetit

Read Next

206 persona përfitojnë nga subvencionet e DSHMS së