• 11 August, 2022

​Për 24 orë janë ngritur 29 aktakuza kundër 36 personave

Në raportin 24 orësh të Prokurorit të Shtetit thuhet se vetëm për këtë periudh kohore janë ngritur njëzetenëntë aktakuza kundër tridhjetegjashtë personave, për vepra të ndryshme penale, po ashtu, me urdhër të Prokurorit të Shtetit, për 48 orë janë ndaluar tetëmbëdhjetë persona.

“Prishtinë, 05 Gusht 2022 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin publik se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur njëzetenëntë (29) aktakuza kundër tridhjetegjashtë (36) personave, për vepra të ndryshme penale, po ashtu, me urdhër të Prokurorit të Shtetit, për 48 orë janë ndaluar tetëmbëdhjetë (18) persona, si dhe janë bërë gjashtë (6) kërkesa për caktimin e paraburgimit për shtatë (7) persona, të dyshuar për vepra të ndryshme penale”, thuhet në njoftimin e prokurorisë.

Read Previous

​Agjencia Kosovare e Privatizimit largoi nga tenderi 6 asete

Read Next

Forcat e Armatosura të Shqipërisë, stërvitje me forcat amerikane në Nju-Xhersi