​Nis seanca e Kuvendit të Kosovës

Ka nisur seanca e Kuvendit të Kosovës, në të cilën do të shqyrtohen mbi projektligje. Ndër to është edhe projektligji për Dërgimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës Jashtë Vendit.

Në seancën e sotme do të trajtohen edhe dy raporte vjetore, i pari është i Institucionit të Avokatit të Popullit për vitin dhe Raporti vjetor i Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore për vitin .

Read Previous

Rusia propozon një autostradë që mund të iu dërgojë nga Evropa në SHBA

Read Next

Kusari-Lila: Dalja e qytetarëve në zgjedhjet e së dielës ishte 6% më e ulët se më 14 shkurt