Varrosen nënë e bijë që humbën jetën në aksidentin tragjik në Kroaci

U nisën nga Gjermania drejt Kosovës  për t’u ngopur me mallin e atdheut por gjithçka u shua e ëndrrat mbetën në gjysmë. Po i bartin për t’i varrosur në tokën që e deshën aq shumë. Valentina e Erlinda Binakaj ndërruan jetë në aksidentin tragjik që ndodhi në Kroaci. Të vështirë po e kanë humbjen familjarët, vajzat që mbijetuan e gjithë qytetarët bashkë me të parin e komunës Ardian Gjini i cili është i shokuar me rastin tragjik.

Të ndjerat lanë pasë familjarët, dy vajzat dhe djalin.

Read Previous

Eros Grezda nga Kroacia në Hungari

Read Next

Moti sot