Trotuaret e mbushur me shitës thonë se tregu nuk i plotëson kushtet

Tregtarët që veprimtarinë e tyre e ushtrojnë në tregun në Orize thonë se kushtet aty nuk janë të favorshme për punë. Por ndryshe mendon institucioni që e menaxhon këtë treg. Nga ndërmarrja Çabrati thonë se hapësira e destinuar për shitje është tejet funksionale dhe e përshtatshme.

Më poshtë mund të ndiqni kronikën e plotë.

Read Previous

Kryeministri Kurti falënderon Sarrazinin për vizitën

Read Next

Ndizen qirinjë në Gjakovë për të nderuar rreshterin Afrim Bunjaku