Tirron Mamusha vazhdon të triumfojë në atletikë

Hapat e tij s’kanë të ndalur. Atleti nga Gjakova Tirron Mamusha i cili garon per klubin atletik Elbasani së fundi ka arritur të bëjë senzacion në Shqipëri në dy disiplina. Ai në garat e kupës së Shqipërisë doli triumfues në distancën 3000 m vrapim ndërsa i dyti në distancën 1500 m.

Diferenca ndërmjet garave ka qenë 45 minuta tha Tirroni.

Tirroni vazhdon të jetë formën më të mirë dhe fal disiplinës ai për asnjë ditë nuk i ndalë ushtrimet. Sukseset e njëpasnjëshme të tij janë edhe treguesi më i mirë i një atleti me parametra dhe synime të nivelit ndërkombëtar.

Read Previous

Molliqaj: Dialogu po na çon drejt formimit të Asociacionit

Read Next

Edon Brahimi fiton garën “Ushtari më i mirë”