Të martën përfundon procesi i vaksinimit të personave të moshës mbi 80 vjeç, aktualisht 1013 janë vaksinuar

Koordinatori i Qendrës së vaksinimit në sallën “1 Tetori” në Prishtinë, Niman Bardhi, në një konferencë për medie ka bërë të ditur se vaksinimi ka shkuar sipas planifikimeve dhe nuk ka pasur asnjë ankesë, raporton Ekonomia Online.

Ai ka sqaruar tha se gjatë ditës së martë përfundon procesi i vaksinimit të personave të moshës 80 deri në 84 vjeç.

“Siç po e shih i edhe në ditën e sotme që është dita e fundit e vaksinimit të personave të moshës 80 deri në 84 vjeç. Nga dita e parë janë gjithsej 1 013 persona të vaksinuar”.

“Në çdo moment po presim që të vjen rekomandimi se cili do të jetë procesi i punës nga nesër e tutje dhe për momentin nuk mund të ofrojë sqarim më të madh se kush nesër do të vazhdon”.

Ai më tej ka thënë se edhe nuk ka pasur interesim për tu vaksinuar, edhe përkundër që kanë pritur që numri do të jetë më i madh, raporton EO.

Por Bardhi tha se ka pasur interesimi nga personeli shëndetësorë për tu vaksinuar, pas përfunfdimit të afatit.

Read Previous

Verdhëza tek të porsalindurit, çfarë duhet të dinë prindërit

Read Next

Këto vende arabe lejojnë namazin e teravisë në xhami