Shoferët e autobusëve të irrituar me zgjatjen e punimeve në rrugën Dollc- Gjakovë

Punimet në projektin e zgjerimit të rrugës nacionale, Dollc – Gjakovë janë duke vazhduar, por kjo i ka irrituar ngasësit e autobusëve që kanë linja të rregullta çdo ditë në këtë rrugë. Sipas tyre këto punime janë stërzgjatur dhe rruga e prishur vazhdimisht po ndikon në vonesa e madje shumë shpesh edhe ngatërrime të orareve mes linjave.

Krahas vonesave, ngasësit kanë edhe një tjetër shqetësim, autobusët po kanë dëmtime të vazhdueshme si rezultat i rrugës së prishur, kështu shprehet njëri prej tyre i cili në baza ditore disa herë udhëton në këtë rrugë.

Lidhur me këtë çështje ne kemi dërguar e-mail në departamentin për menaxhimin e rrugëve pranë ministrisë të infrastrukturës për të kuptuar deri ku ka arritur projekti dhe se si qëndron e gjithë situata. Përmes e-mailit nga departamenti në fjalë kemi siguruar këtë përgjigje:

Kujtojmë që punimet në këtë rrugë kanë nisur që nga viti 2019, rruga në total ka 31 kilometër dhe do të bëhet me 4 korsi.

Read Previous

IKSHPK u bën thirrje kosovarëve të respektojnë masat anti COVID

Read Next

Filloi aplikimi i dozës së tretë të vaksinës kundër COVID-19